Sider

torsdag 5. januar 2012

DEG, DIN TID OG DITT LIV....

I tiden som kommer vil denne bloggen handle om deg, om ditt arbeide, om ditt privatliv og om de mennesker som deler det med deg. Innholdet vil hjelpe deg til å få mer ut av ditt liv og til å organisere din tid på en måte, så du kan oppnå dine mål både i jobb og i ditt privatliv. Det er du som dirigerer utviklingen, og det er du som bestemmer hva de endelige målene skal være.

For å hjelpe deg med å anerkjenne dine sterke siden - de enorme mulighetene du har for å påvirke din egen tilværelse- vil alt bygges opp med deg som hovedperson.

Prøv å forestille deg resten av ditt liv som en spillefilm, hvor du selv har hovedrollen. Du skriver selv manuskriptet, og du er selv både produsent og instruktør. Du bestemmer selv, hva filmen skal handle om, hvem i tillegg til deg selv som skal være med i den og hvor den skal foregå.
Bloggen blir organisert etter en visuell ide, som film, fordi prosessen med å se deg selv som du ønsker å være, hjelper deg å bli den personen. Hele ideen om å visualisere dine mål, hjelper deg å nå dem - uansett om de omfatter å bo på et landsted, seile jorden rundt, vinne "drømmedama/mannen", bruke mer tid sammen med dine barn. Delegere mer arbeide, lære et nytt språk eller komme i bedre fysisk form.

Det første skritt på veien for å se deg selv som hovedperson i filmen om ditt eget liv er å tegne et bilde av deg selv på forsiden av arbeidsboken din. Tegn bildet så enkelt, komplisert, alvorlig eller humoristisk som du synes det skal være. Men det må være et bilde som gir utrykk for hvordan du ønsker å være.


Hvis du heller ønsker å bruke et bilde så gjør du det. Men sørg for å bruke et du liker veldig godt!

Følg med på bloggen for neste innlegg i denne serien ;-)

LYKKE TIL!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar